Als kapster bij Livage Haarwerken is het al zo fijn dat je mensen in de regio Den Haag  kan helpen met een mooi kapsel. Als haarwerker is het nog zoveel mooier dat je mensen mag helpen die hun haar verliezen door chemo, bestraling, hormonen, alopecia of medicijnen en zo weer hun identiteit terug kan geven, waardoor ze deze moeilijke periode toch beter door kunnen komen met een goed gekozen haarwerk.

Hoe je je voelt is vaak bepalend door hoe je haar zit en dit geldt zeker ook voor vrouwen die een haarwerk moeten dragen.

Na mijn jarenlange ervaring in het kappersvak ben ik inmiddels alweer enige jaren werkzaam als haarwerker bij LiVage Haarwerken en doe dit met veel passie.
De zorg van LiVage is tijdens het hele traject dat u het haarwerk nodig heeft, tot wanneer uw eigen haar weer gaat groeien en wij het nog eenmaal knippen.
Ik bezoek u thuis, in uw vertrouwde omgeving, met de personen die u erbij wilt hebben, of op locatie in bv. het Antonius ziekenhuis in Leidschendam, verpleeghuis of op mijn spreekuurlokatie.

 

LiVage Den Haag
Els Harland | Gezondheidscentrum Lage Veld | Alleen op afspraak
Lage Veld, Middenweg 157
2548 VE Den Haag
Nederland
Tel: +31 612 479 738
E-mail: els.harland@livage.nl
Website: http://livage/vestigingen/livage-den-haag/