LiVage Haarwerken Den Haag

Welkom bij LiVage Haarwerken Den Haag.

LiVage Haarwerken Den Haag | Els Hartland

Els Harland
De Colman 77
2291 JM Wateringen
|T| 06-1247 9738
|E| els.harland@livage.nl

‘Als kapster is het al zo fijn dat je mensen kan helpen met een mooi kapsel. Als haarwerker is het nog zoveel mooier dat je mensen mag helpen die hun haar verliezen door chemo, bestraling of medicijnen en zo weer hun identiteit terug kan geven, waardoor ze deze moeilijke periode toch beter door kunnen komen met een goed gekozen haarwerk.
Hoe je je voelt is vaak bepalend door hoe je haar zit en dit geldt zeker ook voor vrouwen die een haarwerk moeten dragen.

Na mijn jarenlange ervaring in het kappersvak ben ik inmiddels alweer enige jaren werkzaam als haarwerker bij LiVage Haarwerken en pruiken en doe dit met veel passie.
De zorg van LiVage is tijdens het hele traject dat u het haarwerk nodig heeft, tot wanneer uw eigen haar weer gaat groeien en wij het nog eenmaal knippen.
Ik bezoek u thuis, in uw vertrouwde omgeving, met de personen die u erbij wilt hebben, of op locatie in bv. ziekenhuis, verpleeghuis of op mijn spreekuurlokatie.

Elke maandag van 10.00 tot 14.00 uur ben ik aanwezig in de inloopkamer van Stichting BriBos om informatie te geven over dunner wordend haar en over de aanschaf en het onderhoud van een haarwerk .
Adres: HMC Antoniushove ziekenhuis, Burg.Banninglaan 1  2262 BA Leidschendam

Tevens ben ik vrijwilligster bij Look Good Feel Better, dit is een stichting die workshops geeft in uiterlijke verzorging tijdens en na chemobehandelingen in MCH Westeinde en Antoniushove en tijdens de verwendagen in de inloophuiskamer van MCH Westeinde.

Recensies:
Trina |
Er werd begin dit jaar Kanker bij mij geconstateerd met uitzaaiingen in de agressiefste vorm. Ik moest daardoor chemotherapie en bestralingen ondergaan. Door deze behandelingen werd ik kaal. Doordat ik kaal werd ging ik opzoek naar iemand in de buurt die pruiken leverden. Zo kwam ik in contact met Els. Els is een ontzettend lieve vrouw die veel ervaring heeft met deze ziekte en daardoor heel begripvol is. Ik vond het erg fijn dat zij thuis kwam en alles heel goed en duidelijk uitlegde. Ze heeft mij goed geholpen met de juiste afhandeling naar de ziekenfonds en met de juiste beslissing voor de perfecte pruik(en) voor mij. Tevens de nabehandelingen zijn heel fijn en heel gewaardeerd. Er werd altijd heel snel en vriendelijk gereageerd en ik voelde mij heel erg op mijn gemak. Ook werd er alle tijd voor mij genomen, niks overhaast en dat gaf mij een goed gevoel. Daardoor durfde ik mijzelf meer open te stellen, zodat ik de juiste keuze kon maken. Ik wil Els heel erg bedanken voor alles wat zij voor mij heeft gedaan, het heeft mij voldoende zelfvertrouwen gegeven om door te vechten tegen deze ziekte.

Veel Liefs Trina

Vanwege privacy anoniem |
In verband met een hoofdbestraling wist ik dat na de laatste bestraling ik al mijn haar zou verliezen. Ik heb Els gebeld en binnen een dag kwam ze langs met de modellenboeken. Samen met haar 10 Haarwerken uitgezocht. Na een kleine week kwam ze terug. Stom toevallig was het 1e haarwerk ook degene die ik mooi vond, maar we hebben de overige toch gepast. Ze vertelde dat zodra ik merkte dat het haar toch wel snel uitviel, kon ik haar bellen en zou ze gelijk komen, al was het zondag. Dat vond ik wat overdreven. Afgelopen maandag heeft ze al het haar verwijderd en instructies gegeven over hoe om te gaan met het haarwerk. Over 2 weken gaat zij mij bellen en over 6 weken komt ze weer langs. Mocht het tussendoor nodig zijn dan komt ze eerder. Verder heb ik bij haar een aantal eenvoudige mutsjes en 2 luxe doekjes gekocht. ik zou haar zeker aanraden: een heel lieve vrouw.

Mary Eilers |
ben heel tevreden hoe els mij uitgelegd heeft over mijn nieuwe pruik. ik mocht veel pruiken passen en alles op een rustige en fijne manier. bij elke pruik kreeg ik een hele goede uitleg. ook over de kleur een goede uitleg. ik zal els dan ook bij een ieder aanraden. Dat els thuis komt is heel plezierig. Van deze kant zijn wij ook heel tevreden. dank daarvoor. de firma livage is top.

Judith |
Els heeft er van alles aan gedaan om mij tevreden te stellen, niets is haar teveel. Om het model van het haarwerk zoveel mogelijk op mijn eigen haar te laten lijken is zij verschillende keren bij mij thuis geweest. En om de pasvorm perfect te krijgen is zij zelfs nog een keer 2 1/2 uur aan het naaien geslagen. Van mijn omgeving krijg ik alleen maar complimenten. Dus Els, bedankt voor alles!!

Madeleine Sandberg |
Ik ben zeer tevreden, heel prettig dat U aan huis komt en ik voel me prima met deze pruik. Bedankt!

Marije Kerling |
Ik ben sinds 13 december de trotse bezitster van een pruik die eigenlijk nog mooier is dan m’n eigen haar, maar er wel goed op lijkt. Gelukkig heb ik hem op dit moment nog niet nodig, maar zodra ik kaal begin te worden komt Els Harland naar me toe om me kaal te scheren en te kijken of de pruik goed zit !

3 Reacties

 1. Henny Lookman

  10 oktober 2018 op 15:58

  Wat ben ik blij met het advies van Els. Met heel veel geduld wordt er een haarwerk gepast. Absoluut geen haast, al wil je wel drie keer passen geen probleem. Fijn dat ze bij je thuis komt met diverse modellen. Het is prachtig haarwerk en de service is top. Bedankt Els.

 2. Els is een professional! Toen het nodig was kwam ze heel snel langs.
  De service is prima.
  En, ik krijg heel veel complimenten over mijn haarwerk. Mensen die niet weten dat ik een haarwerk draag, geven me heel veel complimenten dat mijn haar zo leuk zit.
  En mensen die het weten vinden het niet mijn eigen haar.
  Als ik voor een behandeling in het ziekenhuis ben, is het me al meerdere keren overkomen dat iemand naar me toekwam met: Wat een mooi haarwerk. Ik dacht dat het uw eigen haar was.

  Al met al, een mooi haarwerk, prima service en klantvriendelijkheid van Els.
  Hartelijk dank.

 3. Anita en Monic

  25 juni 2017 op 15:03

  Onze moeder is vanwege hoofdbestraling kaal geworden. Voorheen ging zij iedere week naar haar vaste kapper. Wij kregen vanuit het ziekenhuis twee folders mee voor haarwerken. Na telefonisch contact was er direct een klik met Els. Wat een bijzonder lieve en geduldige vrouw. Ze neemt alle tijd en geeft goede adviezen. Toen het haar van onze moeder ging uitvallen is Els dezelfde middag gekomen met het, al eerder uitgezochte, haarwerk. Dat onze moeder graag door haar eigen kapper (aan huis) geschoren wilde worden was voor Els ook geen probleem. Ze heeft het haarwerk zover gereedgemaakt, geleerd hoe deze op te zetten en een kleine instructie voor de kapper achtergelaten. De week erna nog een was instructie en moeders is weer klaar voor de toekomst.
  Els mede namens mijn moeder willen mijn zus en ik je bedanken voor de goede, duidelijke en geduldige begeleiding in deze onzekere tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *