’s-HERTOGENBOSCH – Heeft u te maken met tijdelijke of langdurige haaruitval? Wellicht kan LiVage Haarwerken iets voor u betekenen. LiVage is een organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van kwalitatief hoogwaardige haarwerken. In de regio ’s-Hertogenbosch helpt Inge van Zandvoort u graag bij het zoeken naar een oplossing op maat. 

“Ik weet uit eigen ervaring wat het betekent voor een vrouw als je je haar verliest”, vertelt Inge. In 2001 werd bij haar een hersentumor ontdekt, ze werkte toen nog als kapster in een kapsalon. In allerijl werd ze geopereerd, waarna een reeks van bestralingen op haar hoofd volgde. “Daardoor viel mijn haar uit. Doordat mijn haarwortels verbrand waren, kwam het bovendien niet overal meer terug. Ik vond het verschrikkelijk, voor mijn gevoel raakte ik even mezelf kwijt. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik een haarwerk kreeg, het gaf me mijn zelfvertrouwen weer terug.” Gedreven om iets te doen met die ervaring ging ze aan de slag als zelfstandig haarwerker voor LiVage.

Verschillende oorzaken
“Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben. Ik heb te maken met vrouwen die vechten tegen de ziekte kanker, maar ook  vrouwen die worstelen met dunner wordend haar, kale plekken of een terugtrekkende haargrens. Het maakt niet uit wat de oorzaak is, wij kunnen hen hele mooie en natuurlijke oplossingen bieden. Mensen hoeven echt niet meteen een compleet haarwerk te nemen. Met haarstukken kunnen we al veel bereiken. We zoeken de kleur die het beste past bij de eigen haarkleur, waardoor er helemaal niets van te zien is.”

Persoonlijke benadering
De persoonlijke benadering is de grote kracht van LiVage. “Ik kom bij de vrouwen thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving. In alle rust en privacy informeer ik hen over de mogelijkheden, passend bij hun situatie. Tijdens de passessie mogen ze 10 tot 15 modellen proberen. Het haarwerk dat iemand uiteindelijk kiest, maak ik vervolgens helemaal op maat. Het moet er niet alleen perfect uitzien, maar ook comfortabel zitten. En ook daarna kunnen mensen altijd bellen als er iets is.”


LiVage werkt met zelfstandig opererende medewerkers verspreid over heel Nederland. Inge van Zandvoort is samen met Lisette van Geffen actief in ’s-Hertogenbosch én in het gebied Brabant Oost (o.a. Rosmalen, Nuland, Vinkel, Berlicum, Schijndel, Engelen, Vlijmen en Vught,). U kunt contact opnemen met het Centraal Servicenummer: 088-1662828.  of via
Inge.vanzandvoort@livage.nl. Meer informatie: www.livagehaarwerken.nl en www.facebookcom/livagehaarwerken.

“Veel mensen weten niet hoe mooi een haarwerk kan zijn”
Inge van Zandvoort: