Voor mijn 92 jarige moeder met Alopecia was ik op zoek naar een nieuw haarwerk. Via internet kwam ik op de site van Livage bij Els Harland terecht. Wat mij aansprak op haar site is dat zij flexibel is in haar werktijden. Dit was voor mij persoonlijk erg prettig omdat ik zelf nl fulltime werk. En het feit dat Els bij haar cliƫnten thuis komt zag ik als een groot pluspunt voor mijn moeder, dat zij niet de deur uit zou hoeven en dat ze in al haar kwetsbaarheid in haar eigen vertrouwde omgeving zou kunnen zijn.
Mijn moeder heeft al meerdere haarwerken gedragen, maar nooit helemaal naar volle tevredenheid. Dus met enige terughoudendheid ging ze nu met Els in zee. En ik kan niet anders zeggen dat Els het naar mijn mening super goed gedaan heeft. De persoonlijke benadering is heel prettig. Ze neemt echt alle tijd. Ze schat goed in wat de wensen zijn en komt met een ruime keuze aan haarwerken om te passen. Alles verliep eigenlijk best wel snel. Binnen 2 weken had mijn moeder al een nieuw haarwerk en zag ze er weer piekbello uit, zeker voor haar leeftijd! Ook fijn, dat Els alles met de verzekering heeft geregeld, zodat mijn moeder hier verder geen zorgen meer om heeft. En prettig dat er ook nog een naservice is.