LiVage biedt haarwerken en haarstukken voor dames en heren in diverse kwaliteits- en prijsklassen. Een confectie haarwerk of haarstuk wordt altijd passend gemaakt en kan binnen 3-werkdagen geleverd worden. Om voor u een passend haarwerk te vinden wordt  er eerst een uitgebreide intake afgenomen. Samen met uw haarwerkspecialist gaat u een ontdekkingsreis maken.  Tijdens de intake worden uw wensen in kaart gebracht en worden de mogelijkheden besproken. Samen met de haarwerkspecialist wordt er gezocht naar uw “topper”. Het haarwerk of haarstuk dat bij u past en waar u zich goed bij voelt.  Na de uitgebreide intake wordt er een zichtzending besteld en wordt er een passessie afgesproken. Na de passessie wordt het haarwerk indien noodzakelijk aangepast voor u. Een synthetische haarwerk heeft een garantieduur van 3-maanden. Een haarwerk van echt haar heeft 6-maanden garantie.

Collectie 2021


LiVage blijft vernieuwen. Dit is een greep uit onze collectie 2021! LiVage beschikt over ruim 1.000 verschillende modellen.  Tevens is LiVage Haarwerken dealer van het merk FOLLEA. Wij zorgen ervoor dat u er piekfijn uit blijft zien.  Wij luisteren graag naar uw wensen en geven u graag een passend advies!

Premiumlijn

Synthetische confectie haarwerken en haarstukken van “echt haar” zijn in het midden en hogere segment te krijgen. Deze modellen garanderen een “niet van echt te onderscheiden” haardracht.

Voor mannen

 

Ook voor mannen met tijdelijk haaruitval is er een collectie confectie haarwerken in ons assortiment. Hier geldt dezelfde kwaliteit, garantie en service.