LiVage biedt haarwerken voor dames in diverse kwaliteitsklassen. Daarnaast is er een aparte mannenlijn.
Een confectiepruik kan binnen 3 werkdagen geleverd worden. Het haarwerk wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen.
Een synthetische pruik heeft een garantieduur van 3 maanden. Een haarwerk van echt haar heeft 6 maanden garantie.

Collectie 2021


LiVage blijft vernieuwen. Dit is de collectie 2021! Wij zorgen ervoor dat u er piekfijn uit blijft zien.  Wij adviseren u graag!

Premiumlijn

Synthetische confectie haarwerken en haarwerken van echt haar in het midden en hogere segment zijn te verkrijgen in de prijsklasse vanaf ca. €840,00 dat naast dezelfde garantieverstrekking een binnenwerk heeft met een perfecte afwerking van randen. Deze modellen garanderen een “niet van echt te onderscheiden” haardracht.

Basiclijn

Er is een uitgebreide collectie synthetische, confectie haarwerken in de prijsklasse vanaf € 443,00. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding aan van € 443,00. Wanneer u aanvullend verzekerd bent hebben sommige zorgverzekeraars een extra bedrag beschikbaar.
Bij elke lijn is de kwaliteit, garantie en service optimaal.

Voor mannen

Ook voor mannen met tijdelijk haaruitval is er een collectie confectie haarwerken in ons assortiment. Hier geldt dezelfde kwaliteit, garantie en service.