Tijdens het gehele traject bij haaruitval is het belangrijk om er goed uit te blijven uitzien. LiVage levert producten en diensten die daarvoor zorgen.

Maar nog belangrijker is dat u te maken heeft met de ervaren en professionele medewerkers van LiVage. Zij leveren de zorg die u nodig heeft in deze lastige periode. LiVage haarwerksters komen indien u dit wilt, bij u thuis in uw vertrouwde omgeving om een gedegen advies te geven.

Haarwerken, haarstukken of pruiken worden meestal vergoedt door uw ziektekostenverzekering

LiVage biedt haarwerken en haarstukken voor dames in diverse kwaliteits- en prijsklassen. Een confectie haarwerk of haarstuk wordt altijd passend gemaakt en kan binnen 3-werkdagen geleverd worden.

Om voor u een passend haarwerk te vinden wordt  er eerst een uitgebreide intake afgenomen. Samen met uw haarwerkspecialist gaat u een ontdekkingsreis maken.  Tijdens de intake worden uw wensen in kaart gebracht en worden de mogelijkheden besproken. Samen met de haarwerkspecialist wordt er gezocht naar uw “topper”. Het haarwerk of haarstuk dat bij u past en waar u zich goed bij voelt. 

Na de uitgebreide intake wordt er een zichtzending besteld en wordt er een passessie afgesproken. Na de passessie wordt het haarwerk indien noodzakelijk aangepast voor u. Een synthetische haarwerk heeft een garantieduur van 3-maanden. Een haarwerk van echt haar heeft 6-maanden garantie.

LiVage blijft vernieuwen. Onderstaand een paar voorbeelden uit de collectie 2021. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven een passend advies!

Dealer

LiVage levert alleen de beste synthetische- en echthaar haarwerken en werkt hiervoor samen met diverse haarwerkleveranciers. LiVage is dealer van de volgende merken:

Follea Haarwerken

De haarwerken en haarstukken van FOLLEA zijn gemaakt van het meest exclusieve Europese haar wat er in de wereld te verkrijgen is. De premium kwaliteit haarwerken van FOLLEA zijn ontwikkeld voor degene die alleen het allerbeste wilt. 

Of je nu haar verliest door chemotherapie, door één van de soorten alopecia of je hebt de wens om meer volume in je haar te creëren. FOLLEA haarwerken biedt u een breed scala aan haaroplossingen voor elke vraag of vereiste.

Hierbij beschrijven wij voor u de revolutionaire STYLE collectie. Deze kenmerkt zich door FOLLEA’s handgeknoopte cap met dubbele lace top op huidskleur basis voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Het verlengde lacefront van slaap tot slaap, alsmede de licht gebleekte knopen, maken de haargrens nog natuurlijker en geven je de vrijheid om FOLLEA te dragen op elke gewenste manier.

STYLE kenmerken:

• European hair (EP) welke deels ontschubt is.
• Volledig handgeknoopte dubbele lace top op een huids
  kleur basis voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.
• De achterzijde is gevoerd met zijde-achtige spandex met
   minuscule knoop gaatjes, die terugtrekking van het haar voorkomen.
• Dubbel gelaagde achterzijde voor een duurzamer kwaliteitsbehoud.
•  Zeer fijn natuurlijk lacefront van slaap tot slaap. Om een zo natuurlijk
   mogelijke look te creëren, zijn de knoopjes in het lacefront licht gebleekt.
• Optimaal draagcomfort.

STYLE collectie, premium kwaliteit haarwerken van FOLLEA

Droom niet alleen van deze premium kwaliteit haarwerken van FOLLEA. Leef je droom door een buitengewoon unieke kwaliteit haarwerk van FOLLEA te dragen. Dit haarwerk is gemaakt van het beste Europese haar!

Wilt u juist meer over het merk FOLLEA weten of wilt u misschien een afspraak om zelf een haarwerk van FOLLEA te zien en te ervaren. Neem contact op met één van de gecertificeerde LiVage Zorgpunten bij u in de regio:

  • Den Haag
  • Krimpenerwaard
  • Akersloot
  • Hellevoetsluis
  • Oost-Brabant
  • Den Bosch centrum
  • Groningen
  • Katwijk

Impressie

Onderstaande afbeelding laat zien wat er mogelijk is met de kwaliteitshaarwerken en de kundige dienstverlening van LiVage. Wil jij ook jezelf weer herkennen in de spiegel, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij gaan jou dan informeren hoe wij het verschil voor jou kunnen maken!

LiVage is zoveel meer dan een haarwerk