Nadat Edith stapel de  Nijmeegse Vierdaagse zes keer op rij had gelopen, was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Sportief zoals ze is gaat ze op 7 juni 2018 de Alpe d’HuZes met de fiets beklimmen, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.
Met deze actie hoopt zij zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. De volledige opbrengst van al de acties en opgehaalde sponsorgelden komen ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Zij maken wetenschappelijk onderzoek naar kanker mogelijk, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker, want dat willen we toch allemaal!

Enkele jaren geleden is zij binnen het gezin geconfronteerd met kanker, gelukkig met een goede afloop.

Hoofdsponsor van deze actie is LiVage Haarwerken, waar zij als managementassistente werkzaam is en waar zij ook vaak te maken heeft met vrouwen die kanker hebben.  Inmiddels heeft zij al enkele acties georganiseerd, zoals een workshop flessen pimpen, verkoop van pimpflessen op bestelling en deelname aan een rommelmarkt. In april hoopt zij tijdens de wandelvierdaagse La Primavera van Mallorca nog sponsorgelden binnen te halen.

Vanzelfsprekend traint zij hard, binnen op de spinningfiets en buiten op de mountainbike, om straks goed voorbereid aan de start te staan.

Steun gevraagd
Wilt u haar steunen om het doel te bereiken?  Ga dan naar de actiepagina en doneer uw bijdrage via:  https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/edithstapel

Alvast hartelijk bedankt.

Edith Stapel