Door na Kanker organiseert zes themabijeenkomsten, om de twee weken. Elke bijeenkomst duurt 2,5 uur.
In een veilige omgeving samen met deelgenoten. Wij geloven in de kracht van deze deelgenoten. Ook al is ieder verhaal uniek en beleeft elke persoon deze periode op zijn of haar eigen manier, het helpt dat we een soorgelijke ervaring hebben.

http://doornakanker.nl/

  Familiae is opgericht door actieve mensen uit het bedrijfsleven, werkzaam in de regio ‘s-Hertogenbosch. De oprichters hebben ieder persoonlijk de behoefte aan ouderen- of familieondersteuning ondervonden en daarom het Familiae bedrijfsconcept ontwikkeld.
Lees meer >
  Vivent is de persoonlijke zorgverlener voor mensen in de buurt, met een kwalitatief goed zorgaanbod dat aansluit op uw wensen.
Lees meer >
 
De BuurtPas biedt niet alleen alle hulp en zorg om zelfstandig te kunnen blijven wonen maar ook vele extra’s zoals korting bij hulp aan huis
Lees meer >

Aafje thuiszorg en thuiszorg huizen en zorghotels

Lees meer >

De Kikkeropfleurdoos biedt kankerpatiënten praktische informatie en nuttige producten en is bedoeld om de bijverschijnselen van de behandeling te verzachten en het dagelijkse leven van de patiënt te verlichten.
Lees meer >
HSBN logo JPG def HSBN is de brancheorganisatie voor haarwerkspecialisten. Zij verzorgen o.a. certificering van haarwerkspecialisten, opleidingen voor haarwekspecialisten, een klachtencommissie en belangenbehartiging.
Lees meer >