Livage haarwerken komt bij u thuisBij LiVage Haarwerken is het mogelijk dat wij u in de thuisomgeving bezoeken en dat, gedurende het gehele traject, alle diensten thuis worden geleverd. LiVage besteedt gemiddeld 8 tot 10 uur aan een klant, gedurende vier bezoeken en een telefonische nacontrole.

Nadat u contact hebt opgenomen met de LiVage contactpersoon bij u in de buurt, wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste intake. Behalve kennismaken zal de medewerker van LiVage inventariseren wat uw wensen zijn. U wordt geïnformeerd over de verschillen in haarwerken en over de kosten en eventuele vergoedingen door de zorgverzekeraar.  

Vervolgens worden een aantal modellen uit de zeer uitgebreide collectie geselecteerd. De maat voor uw haarwerk wordt opgenomen en de kleur wordt bepaald, waarna er een zichtzending wordt besteld. Vervolgens wordt er een nieuwe afspraak voor het passen gemaakt. Doorgaans vindt deze afspraak binnen 3 werkdagen plaats.

Het tweede bezoek staat in het teken van het passen van de geselecteerde haarwerken, gemiddeld 15 stuks. U krijgt een uitgebreide voorlichting over de wijze van opzetten en het gebruik van het haarwerk. Belangrijk is dat u zich prettig en zelfverzekerd voelt met het gekozen haarwerk. Indien gewenst, geeft LiVage bij verlies van het gezichtshaar ook professioneel make-up advies.

In het derde bezoek wordt het onderhoud van het haarwerk besproken. De haarwerk-specialiste laat zien hoe het haarwerk gewassen en behandeld moet worden en hoe de hoofdhuid verzorgd moet worden. Indien u dit wenst wordt uw eigen haar tijdens dit bezoek geknipt.

Het vierde bezoek (bij tijdelijk haaruitval) vindt plaats zodra de eigen haren weer in model geknipt kunnen worden. Hiermee is onze zorgverlening afgerond die wij samen hebben besproken in uw persoonlijk zorgplan.

Na 5 maanden wordt u uitgenodigd op onze spreekuurlocatie voor een controle en indien nodig wordt er een afspraak gemaakt voor een repairbehandeling. Mede door deze werkwijze staan wij garant voor een optimaal draagcomfort en een perfecte pasvorm gedurende de gehele gebruiksperiode.

Gedurende de gehele periode zijn wij beschikbaar voor professionele ondersteuning als u hierom vraagt. Al deze diensten zijn bij de prijs van het haarwerk inbegrepen.

Mocht u niet zeker zijn dat u een haarwerk nodig heeft dan is het reserveren van een haarwerk tot maximaal zes weken mogelijk.