Livage haarwerken komt bij u thuisHet uitgangspunt van LiVage Haarwerken bij haar zorgverlening is dat wij u in de thuisomgeving bezoeken en dat, gedurende het gehele traject, alle diensten ook thuis worden geleverd. LiVage besteedt gemiddeld ongeveer 8 tot 10 uur aan een klant, verspreid over vier bezoeken en een telefonische nacontrole.

Nadat u contact hebt opgenomen met de LiVage contactpersoon bij u in de buurt, wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste intake bezoek, dat vaak nog dezelfde dag plaatsvindt. Behalve kennismaken zal de medewerkerster van LiVage inventariseren wat uw wensen zijn. U wordt geïnformeerd over de verschillen in de diverse haarwerken en over de kosten en eventuele vergoedingen van het haarwerk en aanverwante producten.

Vervolgens worden een aantal modellen uit de zeer uitgebreide collectie geselecteerd. De maat voor uw haarwerk wordt opgenomen en de kleur wordt bepaald, waarna er een zichtzending besteld wordt. Vervolgens maken wij een nieuwe afspraak voor het passen. Doorgaans heeft u binnen 3 werkdagen vanaf de intake, het haarwerk in huis.

Het tweede bezoek staat in het teken van het passen van de geselecteerde haarwerken. Gemiddeld zijn dit zo’n 15 stuks. U krijgt een uitgebreide voorlichting over de wijze van opzetten en het gebruik van het aangeschafte haarwerk. Het is belangrijk dat u helemaal tevreden bent met het  gekozen haarwerk. Indien gewenst, geeft LiVage bij verlies van het gezichtshaar ook professioneel make-up advies.

In het derde bezoek wordt het onderhoud van het haarwerk besproken. De haarwerk-specialiste laat zien hoe het haarwerk gewassen en behandeld moet worden en hoe de hoofdhuid verzorgd moet worden. Indien u dit wenst wordt uw haar tijdens dit bezoek geknipt. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de diverse andere hoofdbedekkingen zoals buffjes, mutsen en sjaals. LiVage beschikt over een ruime collectie.

Na 5 maanden wordt u uitgenodigd op onze spreekuurlocatie voor een controle en (indien nodig) een repairbehandeling. Mede door deze werkwijze staan wij garant voor een optimaal draagcomfort en een perfecte pasvorm gedurende de gehele gebruiksperiode.

Het vierde bezoek (indien gewenst) vindt plaats zodra de eigen haren weer in model geknipt kunnen worden. Hiermee is onze zorgverlening afgerond die wij samen hebben besproken in uw persoonlijk zorgplan.

Gedurende de gehele periode zijn wij beschikbaar voor professionele ondersteuning als u hierom vraagt. Al deze diensten zijn bij de prijs van het haarwerk inbegrepen.

Mocht u niet zeker zijn dat u een haarwerk nodig heeft dan is het reserveren van een haarwerk tot maximaal zes weken mogelijk.