Livage haarwerken komt bij u thuisVoor LiVage Haarwerken is naast een bezoek aan de salon ook mogelijk dat wij u in de thuisomgeving bezoeken gedurende het gehele traject. LiVage besteedt gemiddeld 8 uur aan een klant.

Na het eerste contact met de LiVage contactpersoon bij u in de buurt, wordt er een afspraak gemaakt voor intakegesprek. Behalve kennismaken zal de medewerker inventariseren wat uw wensen zijn. Ook wordt u in het gesprek geïnformeerd over de verschillen in haarwerken, de kosten en eventuele vergoedingen door uw zorgverzekeraar.  

De maat voor uw haarwerk wordt opgenomen en de kleur wordt bepaald. De haarwerkster selecteert gemiddeld 15 pruiken/haarwerken en besteld deze voor de zichtzending. Dit grote aantal is belangrijk omdat u zich uiteindelijk prettig en zelfverzekerd wilt voelen met het gekozen haarwerk. Vervolgens wordt er een nieuwe afspraak voor het passen gemaakt.

Het tweede bezoek staat in het teken van het passen en vindt over het algemeen plaats binnen 3 werkdagen. U krijgt tijdens deze afspraak uitgebreide voorlichting over de wijze van opzetten en het gebruik van het haarwerk. Tijdens deze afspraak beslist u of er een pruik/haarwerk is waar u zich prettig mee voelt. Indien gewenst, geeft LiVage bij verlies van het gezichtshaar ook professioneel make-up advies.

Pasvorm en draagcomfort zijn heel belangrijk. Het uiteindelijke haarwerk wordt dan ook geheel passend gemaakt voor uw hoofd. Tijdens het derde bezoek wordt de pruik/haarwerk afgeleverd. Ook wordt het onderhoud van het haarwerk besproken. De haarwerk-specialist laat zien hoe het haarwerk en de hoofdhuid behandeld en verzorgd dienen te worden. Indien u dit wenst wordt tijdens deze afspaak uw eigen haar geknipt.

Het vierde bezoek (bij tijdelijk haaruitval) vindt plaats zodra de eigen haren weer gegroeit zijn en in model geknipt kunnen worden. Hiermee is onze zorgverlening die met u is besproken en vastgelegd in uw persoonlijk zorgplan afgerond.

Na 5 maanden wordt u uitgenodigd op onze spreekuurlocatie voor een controle. Indien nodig wordt er een afspraak gemaakt voor een repairbehandeling van de pruik/haarwerk. Mede door deze werkwijze staan wij garant voor een optimaal draagcomfort en een perfecte pasvorm gedurende de gehele gebruiksperiode.

Gedurende de gehele periode zijn wij beschikbaar voor professionele ondersteuning als u hierom vraagt. Al deze diensten zijn bij de prijs van het haarwerk inbegrepen.

Mocht u niet zeker zijn dat u een haarwerk nodig heeft dan is het reserveren van een haarwerk tot maximaal zes weken mogelijk.