LiVage Haarwerken Brabant Noord

Welkom bij LiVage Haarwerken Brabant Noord.

lisette van Geffen | Livage haarwerken en pruiken
Lisette van Geffen
Anjervallei 33
5237 LA ’s Hertogenbosch
|T| 06-3042 1054
|E| lisette.vangeffen@livage.nl

 

Lisette van Geffen (tevens oprichtster LiVage) besloot, na ruim 20 jaar eigenaresse te zijn geweest van een goed lopende dames- en herenkapsalon in ’s-Hertogenbosch, het roer drastisch om te gooien. Door haar jarenlange vrijwillige inzet om vrouwen met kanker te begeleiden, besloot ze om haar passie  voor persoonlijke zorg, gericht op vrouwen met tijdelijke haaruitval als gevolg van chemo-behandelingen, om te zetten in een nieuwe formule. Ik ben er trots op om dit te mogen doen met heel veel tevreden klanten.


Recensies:

Ellis van Bree |
Zojuist Lisette uitgezwaaid, vandaag was het zover, haar eraf, haarwerk erop! En ook al is dit natuurlijk een vreemde ervaring, moet ik zeggen dat door de fantastische benadering van Lisette en de uitstekende service en adviezen, ik het al met al toch als prettig heb ervaren. Lisette neem de tijd en heeft zoveel ervaring, dat geeft vertrouwen. Ik voel me nu zelfs opgelucht en kan de komende maanden met een goed gevoel over mezelf de wereld in. Bedankt Lisette!

Inge |
Ik werd eind aug geconfronteerd met borstkanker en van het hele behandeltraject zag ik het meest op tegen het haarverlies tijdens de chemo. Ik ben zelf werkzaam in de zorg en “eigen regie”, professionaliteit, vertrouwen, zorgvuldigheid en respect voor de individuele (beleving van de) persoon zijn voor mij enorm belangrijke waarden. Vanaf het 1e moment dat ik met Lisette in contact kwam heb ik juist deze waarden mogen ervaren….en toen mijn haar begon uit te vallen (op mijn verjaardag nota bene) kreeg ik van haar een prachtig “cadeau” nl de ondersteuning voor mijn zelfvertrouwen waarmee ik ook deze, voor mij zo moeilijke periode, goed door kan komen! Lisette enorm bedankt!

Tanja |
Wat hierna komt lijkt misschien een reclametekst. En dat is het ook, geschreven door een heel tevreden klant van Lisette van Geffen (het gaat om de vent, niet om de tent…) .

Lisette van Geffen heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ze bood me op basis van de intake een ruime keuze aan modellen(12) die ze rustig met me heeft doorgepast. Wat ze voorspelde kwam uit: we gingen van 12 naar 5 naar 1 model, de beste.

De vergelijking met een concurrent die ik maakte won ze glansrijk: niet op prijs (hoewel dat elkaar allemaal niet veel ontloopt), maar wel op kwaliteit van haar aanbod, haar advies, haar rustige en zorgvuldige werkwijze en haar prettige en bijzonder klantgerichte benadering.

Kortom:

uitstekend advies

uitstekende pruik (haarwerk is natuurlijk geen woord)

uitstekende service en: mijn haar zit beter dan ooit!

Wendy |
Ook wij zijn bij Lisette geweest…en zijn super goed ontvangen door haar.
Ze neemt overal rustig de tijd voor, en er was inderdaad ruime keuze in prachtige haarstukken.

Lisette bedankt!

Esther |
Ik ben op internet op zoek gegaan naar aanbieders van Haarwerken en daarbij ook Lisette van Geffen tegengekomen. Mede door de goede recensies en de professionele website heb ik haar gebeld ,en meteen aan de telefoon kreeg ik hier een goed gevoel over. Ook bij het eerste oriëntatie gesprek bij ons thuis was ze heel geduldig en begripvol en ik voelde me op mijn gemak. We hebben vele Haarwerken uitgezocht die ik enkele dagen daarna al kon passen. En het was meteen duidelijk welk haarwerk het ging worden. Lisette is een lieve begripvolle professionele vrouw die ik iedereen kan aanbevelen.

Gonny |
Lisette neemt de tijd om goede adviezen en passende Haarwerken met je door te nemen.

Ze doet dit in alle rust en aan huis, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Als het moment daar is dat je haar er echt af moet dan stelt ze alles in het werk om er te zijn.

Ik verwacht dat de service hierna hetzelfde zal zijn en dan kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn met de werkwijze en het resultaat van LiVage.

Yolanda |
Naast Livage was ik ook nog bij 2 andere haarwerkspecialisten langs geweest. Livage stak daar – wat mij betreft – met kop en schouders bovenuit! Een ruime keuze, deskundig advies en een intieme, gemoedelijke sfeer waren doorslaggevend voor mij. Lisette is een lieve en warme vrouw die alle tijd voor je neemt. Uiteindelijk een heel mooi haarwerk uitgekozen en krijg er heel veel complimenten over. Ben zeer tevreden en heb nooit meer een ‘bad hair day’ want mijn haar zit altijd goed!!! Lisette, nogmaals bedankt voor alles…

Leni van Lamoen |
Ik had het niet beter kunnen wensen, alle tijd, zoveel rust en ruimte gaf ze mij, ook met het laatste restje van mijn haar weghalen. Lisette van Geffen is voor mij bijzonder, om zo met dit soort mensen in zo’n moeilijke situatie om te gaan.

An-marie |
Geweldig, wat een service! Omdat ik mijn vriendin en kapster de week erop op vakantie ging, mochten we de volgende dag al komen. Goed advies en een prima haarstukje uitgezocht. Mijn man en kinderen zagen het verschil niet. Bovendien kreeg ik ook advies betreffende andere zaken, zoals mutsjes e.d. Dank je wel Lisette, ik kan je iedereen die een haarstukje / pruik nodig heeft aanbevelen.

Monique |
Hoi Lisette, Vanochtend heb ik mijn haarwerk op gehaald. Voor mij was het heel spannend i.v.m. mijn eigen krullen. Je hebt het heel goed nagemaakt. Manlief en de kids vonden het ook het heel goed gelukt. Verder was de service en de gesprekken heel fijn. Bedankt voor alles. Groetjes, Monique

Simonne |
Via mijn collega ben ik bij livage-haarwerken terecht gekomen. Zij droeg een bijzonder mooi haarwerk……… toen was ik opeens zelf aan de beurt. De snelheid waarmee de eerste afspraak werd gemaakt (evenals de vervolgafspraken), de ruime keuze in haarstukken en de persoonlijke advisering geven je als klant een zeer comfortabel gevoel. De haarstukken zijn stuk voor stuk prachtig.

Monique S |
In mei moest Ik vanwege chemo aan een pruik. Ben door Lisette daarin bijgestaan. Een topvrouw die alle tijd voor je nam. Dus ben super tevreden en bedank haar nogmaals voor de goede begeleiding.

2 Reacties

  1. Vorig jaar werd ik geconfronteerd met borstkanker met het gevolg dat ik moest starten met chemotherapie waarbij mijn haar zou gaan uitvallen. Via een vriendin werd ik in contact gebracht met Lisette. De negatieve flow waarin je terecht komt is verschrikkelijk en je moet direct na het nieuws opzoek naar een haarstuk. Toen ik mijn haar nog had heb ik een afspraak gemaakt bij Lisette, zodat zij kon zien hoe mij haar valt, de kleur ect. Lisette stelde mij op mijn gemak en stelde me gerust. Direct is Lisette haarstukken gaan bestellen om de best bij mij passende te vinden. Ik was steeds in de veronderstelling dat je zou gaan zien dat ik een haarstuk droeg, maar Lisette vond een haar stuk gelijk aan mijn eigen haar. Het was nog steeds heel moeilijk om mijn haar te verliezen, maar met mijn haarstuk ging ik zelfverzekerd de deur uit en verlichte het de moeilijke tijd die zou gaan komen. Wanneer bekende mij tegen kwamen, zeiden ze, wat fijn dat je je haar nog hebt, terwijl dat al mijn haarstuk was. Dat geeft dan wel een goed gevoel, omdat andere het dus echt niet zien.

    Ik ben Lisette hiervoor dankbaar en ook voor de nodige nazorg. Ik hoop dat niemand anders ervoor komt te staan, maar mocht het nodig zijn, raad ik je Lisette zeker aan.

  2. Helaas moet ik weer aan een haarwerk; er staat opnieuw chemotherapie op het programma en de pruik van 5 jaar geleden past niet meer bij mij. Ik kom dit keer uit bij Lisette van LIVage. En dat is bijzonder goed bevallen. Heel zorgvuldig en geduldig, samen wikken en wegen, de tijd nemen die nodig is. Ben heel tevreden met mijn haarwerk dat goed bij mij past en waarvoor ik ook veel complimenten krijg. Van mensen die het weten want de anderen zien het gewoon niet:). Dank je wel, Lisette!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2022 LiVage haarwerken

Thema door Anders NorénOmhoog ↑